Cart0
  • Fri frakt och 60 dagar öppet köp
  • +10000 nöjda kunder
  • Snabba leveranser 

Vilken typ av mössa passar dig?

Vilken typ av mössa passar dig?

Mössan för det kalla vädret det landskapet är ett notoriskt knepigt område att korsa.

Om du någonsin har sagt orden, "mössor passar mig bara inte" det kan bero på att du helt enkelt har haft de felaktiga typen av mössor som inte passar dig. Mössa fungerar bra med herrklädernas nuvarande kärlek till utilitaristiska arbetskläder och det finns ett antal stilar som matchar även de mest konstiga och klumpigaste ansiktsformerna.

rätt mössa för ditt ansikte
"En mössa är ett utmärkt tillskott till din vinter garderob,".
"Men innan du går ut för att köpa en, kom ihåg att små detaljer kan göra skillnaden om huruvida stilen passar dig."

Om du är rund eller kvadratisk av ansikte, undvik design som gör att du ser ut som Harry från Home Alone. "Välj en mössa, med ribbning och en lösare stil som kan lägga lite höjd i ditt ansikte," föreslår Carl. "Använd också det lite tillbaka av ditt ansikte istället för att dra ner det över dina öron."Beanie stilar att omfamna
För att hålla dina öron varma i stil, det här är de mössor du kan lita på. Håll dig vid dessa felsäkra vintermössor och du kan inte gå långt avlägsna.

Den klassiska Fold-mössan
När du hör "Fold mössa" är det troligt det du tycker om - och det finns en bra anledning till det. Denna stil är en av de mest populära och mångsidiga som finns och har blivit förkroppsligad av hip-hop royalty, arbetare och alla andra däremellan.

Spana in denna typ av mössor här https://manky.se/mossor/streetmossor/

Sotarmössa
Det kan ha blivit hipsters kallvädda huvudbonader av val, men låt inte det släcka dig. Utformat som en del av ett arbetsdukinspirerat utseende, kommer fiskarens mössa verkligen till sin egen.

Denna lite mindre ull mössa har en upprepa och sitter ovanpå huvudet, som slutar precis ovanför örat.
Spana in våra sotarmössor här https://manky.se/mossor/sotarmossor/


Pom-pom mössa
En pom-pom är inte exakt den manligaste av dekorativa detaljer, så det kan komma som en överraskning att lära sig att det faktiskt har sina rötter i militären. Napoleons infanteri och skotska höglandet regimer använde båda pom-poms på deras hattar för att skilja mellan företag och idag är det fortfarande möjligt att bära en utan att se ut som en julsångare.
Spana in våra Pom-pom mössor här https://manky.se/mossor/tofs-mossor/

Som nämnts tidigare, i flera år under 2000-talet , hade varje man och hans hund en överdimensionerad, oversizemössa. Det var naturligtvis inte en bra titt.

David Beckham, som han ofta är, var medverkande i spridningen av denna stil. Den tidigare engelska kaptenen gick ständigt runt med en streetmössa eller en oversize mössa i flygplatser över hela världen och lät oss alla fråga samma fråga: precis vad exakt försökte han smuggla genom tullen?

David Beckham överdimensionerade mössa är en typisk stil säker mössa.
Spana in våra långa mössor för denna typ av mössa

Spana in denna typ av mössor här https://manky.se/mossor/langa-mossor/Nyckelord mössor, streetmössor, herrmössor, vintermössa, långamössor, sotarmössor, klassiska mössor

2018-12-13

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information