Cart0
  • Fri frakt och 60 dagar öppet köp
  • +10000 nöjda kunder
  • Snabba leveranser 

Vår Mössan

Vår Mössan

Att ha på sig en beanie när den är 70 grader ute är som att ha på sig shorts när den är 50 grader ute. Det fungerar bara under vissa omständigheter, och det är ofta ett misstag. Att höljet döljer all sorts hårsynd utan att vara så snygg som en bretthatt, gör det värt ansträngningen för några killar. Så om du är en av dem, här är tre regler du behöver veta:

Använd inte den på platser som den inte hör hemma till.
Gymmet, flygplatsen, din partners hus och gå hunden klockan sju på morgonen är alla lämpliga tillfällen för en mössa. Arbete, bröllop och middagar är inte. Det här är en helårsregel, men åtminstone på vintern kan man skylla fel på det fria vädret.

Bär den med en annan täckt föremål.
Ett par snoddar och en T-shirt, eller ett par slanka shorts och en lätt tröja är ett bra val att bära med en päls, eftersom de, medan de är lämpliga för fjädern, åtminstone nickar till föregående säsong. Om du har på dig en tank och bröstkort är det förmodligen dags att kasta hatten helt och hållet.

Återvinn inte bara din vinterbehållare.
En kabelhalsad hatt med en pom-pom på toppen kommer att se ut på plats på en solig dag. Sticka med neutrala färger och non-ribbed stick som inte är beroende av en manschettad rand. Hatten borde ändå passa dig bra, inte-det där slöja.

Här är några vi gillar:

Shield Finns i Svart och Grått
https://manky.se/mossor/tunna-mossor/shield-grey/

The Hundreds grundades 2003 och inspireras av Los Angeles livsstil / Kalifornien kultur och södra Kalifornien skateboarding, surf, punk och hip-hop kulturer


Mössan är uppvikt från märket New Black
https://manky.se/mossor/streetmossor/beanie-white/

Appertiff modell fold finns i många färger
https://manky.se/mossor/streetmossor/fold-graphite-gray/

Pete Dove
https://manky.se/mossor/streetmossor/pete-dove/

2019-03-25

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information