Cart0
  • Fri frakt och 60 dagar öppet köp
  • +10000 nöjda kunder
  • Snabba leveranser 

hur man bär en mössa på olika sätt.

hur man bär en mössa på olika sätt.

5 olika sätt att bära en mössa
hur man bär en mössa på olika sätt.


Oavsett om du kämpar kallt väder eller bara värmer upp din stil kan du lita på en mössa för att få jobbet gjort. Detta mångsidiga klädesplagg ger många alternativ, med var och en som uttrycker något annat. Här är en översikt över de vanligaste sätten att rocka den närvarande vintern.

1. Vanligt
Denna metod är den mest effektiva för att hålla dig varm. Dra bara på mössan utan att bry dig om hur den hamnar den så att den täcker öronen. Framsidan ska ligga strax ovanför dina ögonbryn.


2. Den Enkla
Den här är utmärkt för dåliga hårdagar och avslappnade kontorstillställningar. Den uppvikta mössan en gång och bära på toppen av huvudet, med bygeln vilande halvvägs ner i öronen. För att Bära den uppvikta mössan på bästa sätt

3. Sotarmössan
Den klassiska sotarrmössan utseende även kallad fiskarmössan är nu en hipster-grundsten. Rulla eller ha mössan uppvikt två gånger och bär på toppen av huvudet. Du kan bära den framåt eller bakåt beroende på om du vill att ditt hår ska visas underifrån.

4. High-Top
Det här utseendet säger, "Jag är inte kall; jag är cool." Bär mössan så långt mot toppen av ditt huvud som möjligt. Låt det ligga ovanför dina öron, hålla det vertikalt och väl avrundat hela tiden.

6. David Beckham
För det opåverkade, för-coola-för-skol-utseendet, bära bältet så långt bak som möjligt, så att det extra tyget slår på baksidan. Täck dina öron och låt lite hår torka ut i framsidan. Detta är för street mössor och stora mössor

2019-01-21

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information