Cart0
  • Fri frakt och 60 dagar öppet köp
  • +10000 nöjda kunder
  • Snabba leveranser 

GDPR vad är det?

GDPR – hantering av dina
personuppgifter
Den 25 maj 2018 börjar en ny lag i Europa gälla. Den heter GDPR. Det är en
gemensam lag över hela Europa, som ska göra att samma
regler gäller överallt i hela Europa. GDPR Ersätter PUL
(personuppgiftslagen) Med GDPR får alla organisationer ett större ansvar för sina kunders personuppgifter.
Läs mer här: Datainspektionen
Manky.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter
som du lämnar till oss som kund och dessa behandlas av oss
för att kunna administrera dina inköp.
Manky.se lämnar inte ut personuppgifter, e-postadresser eller
annan kundinformation till tredje part, annat än det som nämns
i andra punkten nedan.
Manky.se har som e-handlare skyldigheter att se till att dina
uppgifter behandlas enligt följande:
- Vi lagrar ditt namn, adress, e-post och telefon vid köp av
vara för att vi skall kunna leverera din beställda order.
Vi lämnar ut din adress till tredje part, i detta fall Postnord för att kunna skicka din Order.
Postnord och den betaltjänst du använder Klarna Checkout. Vi
använder Wikinggruppen som webbhotell som också har
tillgång till uppgifterna.
- Jag lagrar dina uppgifter vid köp i 7 år på grund av
bokföringslagen.
- Du har när som helst rätt att raderas ur systemet (med vissa
begränsningar pga bokföringslagen).
- Rätt att klaga till tillsynsmyndighet
Om du undrar över något kring detta, kontakta mig oss
[email protected]


Vilka personuppgifter sparar vi?
De personuppgifter Ukaya AB samlar in från dig som kund i och med att du genomför ett köp är för- och efternamn, adress, e-postadress, IP-adress, telefonnummer samt orderhistorik.
Vid betalning med faktura via Klarna AB behöver du uppge ditt personnummer. Vi sparar dock endast ditt födelsenummer och inte dina fyra sista siffror. Du kan även välja att inte uppge ditt personnummer om du väljer ett annat betalsätt.
För att vi ska få hantera dina personuppgifter krävs en vårdnadshavares samtycke. Genom registrering och/eller beställning garanterar du att du har vårdnadshavares samtycke till att vi får hantera dina personuppgifter. Inom EU regleras krav på minimiålder för hantering av personuppgifter av varje medlemsstat.
** Genom att klicka på "Slutför köp" godkänner jag köpevillkoren hos Ukaya AB. Jag garanterar dessutom att jag har vårdnadshavares samtycke till hantering av personuppgifter, utifrån gällande lagstiftning. **
Till vilket syfte använder vi dina personuppgifter?
De personuppgifter Ukaya AB samlar in, lagrar och bearbetar är enbart de uppgifter som är nödvändiga för att vi ska kunna hantera din order. För kunna leverera dina produkter och ta emot din betalning. Den rättsliga grunden för vår hantering av personuppgifter är därmed att vi behöver uppgifterna för att kunna fullgöra ett köpavtal mellan Ukaya AB och dig som kund.
Genom att dina personuppgifter finns sparade hos oss kan din order hanteras på ett smidigare sätt och vi kan på så sätt förbättra din köpupplevelse. Din IP-adress sparas i syfte att motverka bedrägerier.
Vi kan även komma att använda dina personuppgifter till syfte att genomföra kundundersökningar med strävan om att förbättra webbsidan och därmed din köpupplevelse.
Vi värnar om ditt integritetsskydd och använder inte dina personuppgifter till annat än det ursprungliga syftet, vilket är beskrivet i denna policy.
Hur hanterar vi dina personuppgifter?
Ukaya AB använder krypterad kommunikation, via Secure Socket Layer (SSL), för att säkerställa att dina personuppgifter skyddas vid köp. Information om kreditkort hanteras endast av finansiell institution i en förbindelse som är säker och krypterad. Vid hantering av dina personuppgifter arbetar vi även efter en intern säkerhetspolicy framtagen för att säkerställa att vi följer gällande lagkrav.
Dina personuppgifter hanteras endast av Ukaya AB och de parter som är involverade i hanteringen av ditt köp. Dina personuppgifter kommer inte att delas med obehöriga.
När du har samtyckt med våra köpvillkor, och därmed även vår Integritetspolicy, sparas dina personuppgifter hos oss på obestämd tid. Du har som kund rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka personuppgifter vi har sparade om dig, Då har du möjlighet att uppdatera dem eller radera dem från våra system.
Cookies
Ukaya AB använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sajten. Personuppgifter lagras inte i cookies och kan därmed inte spåras till en specifik person. Cookies är väldigt små textfiler som sparas på din hårddisk när du besöker hemsidor. De huvudsakliga syftena för användning av cookies är webbfunktionalitet, webbstatistik och marknadsföring. Vi använder oss av första- och tredjepartcookies.
En del cookies är direkt nödvändiga för sajtens funktionalitet. Dessa håller ordning på dina inställningar och gör din upplevelse smidigare genom att bland annat känna igen din enhet och komma ihåg dina inställningar. Utöver detta används också cookies till att samla in information om varaktigheten av ett besök, besökta sidor, om ett köp slutfördes eller demografisk information som till exempel ursprung, kön och ålder. Syfte med detta är att möjliggöra för Ukaya AB att analysera webbsidans besök och vidareutveckla sajtens upplevelse.
Information som samlas in via cookies kan komma att delas med nära samarbetspartners för analytiska ändamål.
Du kan välja att stänga av cookies i din webbläsare. Dessa inställningar drabbar dock viss funktionalitet på sajten och vi ber dig vara medveten om att detta kan medföra att hemsidan inte fungerar korrekt.
Vilka cookies använder vi?
Wikinggruppen E-commerce
Syfte: Används för att spara information gällande valuta, språk och leveransadress. Exempelvis för att visa produkter i rätt valuta och momssats samt att spara din varukorg för att du enkelt ska kunna återuppta ditt köp vid ett senare tillfälle.
Google Analytics
Syfte: Används för att samla in information om hur vår webbsida används. Exempelvis vilka sidor som besöks, hur lång tid en sida besöks och antal köp. Detta ger oss möjligheten att utveckla användarupplevelsen.
Facebook
Syfte: Används för att spåra resultat från annonsering på Facebook samt för att kunna visa relaterade annonser utifrån vilka produkter besökaren visat intresse för.
Google Optimize
Syfte: Används för att kunna genomföra olika sorters tester av sajten och därmed öka användarvänligheten.
Albacross
Syfte: Används för att analysera besökare och kunna rikta marknadsföring mot besökare som visat intresse för våra produkter.
 
Ändringar i Integritetspolicyn
Ukaya AB förbehåller sig rätten att när som helst kunna göra ändringar i Integritetspolicyn som är nödvändiga för att uppfylla lagkrav eller åtgärda störningar. Samtliga ändringar kommer att publiceras i detta dokument.

2018-05-24

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information