• Alltid fri frakt över 399 kr & 60 dagar öppet köp 
 

Köp- och leveransvillkor

 

Leveransvillkor

Normal leveranstid är cirka 3-7 dagar. Under högsäsong kan det ta längre tid.

Vi skickar beställningar med Postnord. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Vi börjar jobba med din order så fort vi bara kan efter det att du har lagt den. Alla beställningar innan 16.00 skickar vi samma dag. Leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Vi samarbetar med Posten för våra leveranser och du får din mössa direkt till brevlådan eller ett sms med info om var du kan hämta ut din vara. Vi har alltid fri frakt på ordrar över 200kr inom Sverige hos Manky.se. Om vi inte kan leverera inom avtalad tid kommer vi kontakta dig och ge dig rätten att häva köpet utan extra avgifter.    

Manky.se tar fullt betalningsansvar för varan om den skulle skadas eller komma bort på väg hem till dig. Du måste då kontakta vår kundtjänst inom skälig tid. Om detta skulle ske när du returnerar varan så är det du som är betalningsskyldig.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss (paket ca 1 mån., brev 14 dgr), så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktkostnaden för en beställning debiteras efter den faktiska vikten - detta sker automatiskt i webbutiken och kostnaden för frakten redovisas i kassan. Prissättning sker efter postens portotabell för brev och paket. Vid ordervärde överstigande 2500 kr bjuder vi på fraktkostnaden.

 

Ångerrätt/Reklamation 

Du har full retur- och bytesrätt inom 60 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du som konsument inte skadat varan och att den returneras i väsentligen oförändrat skick och på riktiga grunder häver eller ångrar köpet. Du har rätt att öppna förpackningen och undersöka varan.  

Vid byte av varor eller vid returer betalar du själv fraktkostnaden. Vid leverans av ny vara vid byte, står Manky.se för fraktkostnaden. Vid retur betalar vi tillbaka totalbeloppet för köpet. Om du har frågor vänligen kontakta Manky på info@manky.se eller ring 079 027 59 13. Rea-varor får endast bytas men självklart lämnas tillbaka om det är något fel på varan.

Manky.se rättar sig efter allmänna reklamationsnämndens (ARN). Vi betalar tillbaks alla pengar till ett bankkonto som du anger till oss.

Så returnerar du

Om du vill returnera varor skickar du tillbaks dem till oss, antingen i tejpad originalpåse eller annat lämplig förpackning, och så fort vi har fått den och ser att varan är i godkänt skick sänder vi dig en ny vara eller betalar tillbaka dina pengar. Glöm inte skicka med en lapp där du förklarar vad du vill göra (Tex byta storlek eller färg eller få dina pengar tillbaka) och skriver ditt bankkontonummer dit du vill ha pengarna. Returfrakten betalas av kunden såvida inte det är Manky.se som har levererat fel vara eller skadad vara. Adressen är: Manky, Värtavägen 23 , 11553 stockholm.  

Obs: Kom ihåg att det är du som är ansvarig för varan på tillbakavägen till oss.

 

Betalningsalternativ

- Klarna Faktura

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

 • Få alltid hem varan innan du betalar
 • Du får fakturan med i paketet
 • Betalningstid - alltid 14 dagar
 • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
 • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
 • Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag f.n. 50 kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.
 • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
 • Möjlighet till delbetalning

Om betalningen uteblir tillkommer en påminnelseavgift om 50,00 kr samt dröjsmålsränta om 26.00 %. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få en kopia på kreditupplysningen per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Klarna behandlar personuppgifter i syfte att utföra kundanalys, identifikation, kreditkontroll och marknadsföring. Personnummer används som kundnummer i kundhanteringssyfte.

* Gäller ej för alla varor och tjänster, t ex. flygresor, evenemang och specialtillverkade varor.

- Kortbetalning

 • Handla tryggt och säkert med ditt kort här på Manky.se.
 •  Vi använder 3D-Secure och SSL-kryptering som garanterar en säker transaktion.
 •  Klarna betalväxel hanterar på ett säkert sätt era kortuppgifter och uppfyller kraven för PCI-DSS. 

 

- Delbetala Klarna

 • Gör det smidigt och dela upp betalningen i samarbete med Klarna
 •  Ränta från februari ligger på 1,75%. För mer information, ring Klarna på 08-120 120 10

 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Tvist

Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information